Agencija
Storitve
Galerija

Formitas BBDO

Agencija za integrirane komunikacije

Member of BBDO worldwide


Aleksandra Likl Aleksandra Likl Medijska planerka

Aleksandra Likl Čuj, kaj te lahko malo zmotim?

aleksandra.likl@formitas.si

Absolventka trženja in tržnega komuniciranja na FDV je od začetka 2005 članica formitasovega teama. Komunikativno dekle, vajeno skupinskega dela je hitra pri reševanju problemov in kriznih situacij na učinkovit način. Vajena je dela pod pritiskom in odločena, da doseže cilje v zastavljenih časovnih okvirih, kar ji kot mladi medijski planerki pogosto pride prav.

Simpatična štajerka ljubi snowboarding, smučanje, windsurfing, go-kart, potovanja in gledanje filmov. V go-kartih je že uspešno zastopala oranžno formitasovo barvo in zmagala na Večerovem adrenalinskem dnevu z agencijami, kjer je pometla z vso konkurenco – tudi moško.

Aleksandra zase pravi, da je užitkar in temu povsem podreja svoj prosti čas. Knjiga in ljudje ji lahko naredijo ali pa zamerijo dan, rada opazuje vse okoli sebe, misli pa preliva na papir.

Alenka Žgajnar Finančna operativa in plačilni promet Alenka Žgajnar

Alenka Žgajnar Veš kak je moja tamala navihana.

alenka.zgajnar@formitas.si

Leta 1997 je zapustila rodni štajerski konec, prišla v Ljubljano in se pridružila nadobudni Formitasovi ekipi. Z delom je najprej začela v tajništvu, kasneje pa se je usmerila na področje računovodstva in financ. Skrbi za plačilni promet, obračun plač, kadrovsko evidenco in opravlja druga finančna in računovodska dela.

Svoj prosti čas najraje preživlja z družino. Ukvarja se predvsem z družinskimi športi, najraje kolesari in rola. Najbolj jo razveseli hčerka Nina, ko ji pripravi kakšno presenečenje.

Aleša S. Zupančič Aleša S. Zupančič Komunikacijska strateginja

Aleša S. Zupančič Takle mamo.

alesa.zupancic@formitas.si

Diplomsko delo (študija komunikologije na FDV) se je uvrstilo v ožji izbor najboljših diplomskih del na področju marketinga in bilo predstavljeno v zborniku Marketinške konference leta 2000. Bila je članica študentske sekcije DMS, v zadnjem letniku študija pa se je kot pripravnica zaposlila na Formitasu. Začela je kot medijska planerka, od leta 2000 pa opravlja funkcijo direktorice medijskega oddelka ter komunikacijske strateginje. Članica žirije za nagrado SEMPLER leta 2003, aktivna pri organizaciji SEMPL, predsednica strokovnega sveta Media Poola v sezoni 2002/2003, predavateljica na seminarjih, članica UO SOZ in UO SZOA za mandatno obdobje 2006 do 2010.

V mladih letih je dosegla naslov državne prvakinje bivše Jugoslavije v umetnostnem drsanju v kategoriji starejših pionirk, po končani športni karieri pa je bila več let trenerka v klubu Stanko Bloudek.

Ana Ivandič Ana Ivandič Kreativna direktorica

Ana Ivandič Tole moram prespat...

» ana.ivandic@formitas.si

V Formitas je prišla po počitniško žepnino. Kajkmalu pa je postala prva in edina Formitasova štipendistka. Med študijem novinarstva se je učila in kalila v vseh oddelkih agencije. Pomagala je pri tržnem raziskovanju, v medijskem oddelku, pri vodenju projektov, pri opremi prodajnih mest, organizaciji dogodkov in v kreativi, kjer se je tudi ustalila. Po nekaj letih dela kot kopi je pred petimi leti prevzela odgovornosti kreativne direktorice. Skrbi za komunikacije številnih blagovnih znamk, v izziv ji je tudi organizacija dogodkov. V sklopu študija brendinga na Gea college + Formitas predava o kreativnih strategijah, veliko znanja in izkušenj ima na področju poslovnega obdarovanja.

Ana zase pravi, da je užitkar in temu povsem podreja svoj prosti čas. Knjiga in ljudje ji lahko naredijo ali pa zamerijo dan, rada opazuje vse okoli sebe, misli pa preliva na papir.

Andrej Kos Andrej Kos Organizator dogodkov

Andrej Kos Ooohhh... kakšen fukiš sončni zahod!

» andrej.kos@formitas.si

Nadobudnež brez praktičnih izkušenj in velikimi željami je sprva postal zanesljiv in odličen izvedbeni oblikovalec. Zaradi rasti podjetja je prevzel tudi skrb za IT vrtiček, katerega neguje še danes. Ker je korekten in suveren sogovornik poslovnim partnerjem, je bil povabljen pred nove izzive - izzive vodenja projektov ter širokega spektra organizacije dogodkov in prireditev.

Že skoraj dve desetletji skrbi za ohranjanje ljudskega izročila. Na začetku kot plesalec, pevec, kasneje pedagog brucov, zdaj pa že vrsto sezon kot vodja starejše plesne skupine in asistent umetniškega vodje pri Akademski folklorni skupini France Marolt iz Ljubljane.

Andrej Pompe New business manager Andrej Pompe

Andrej Pompe A maš mal časa, imam eno idejo...

» andrej.pompe@formitas.si

Strokovnjak za brending, v Formitasu pa odgovoren za nove poslovne priložnosti. Je pobudnik ustanovitve študijske znamke gea-college+formitas (gcf), predavatelj in snovalec študijskih programov, avtor strokovnih prispevkov v marketinški literaturi, člankov na področju integriranih komunikacij, pogosti predsednik in član različnih strokovnih žirij. Bil je eden prvih kreativnih direktorjev v Sloveniji, dobil je kar nekaj priznanj na mednarodnih in domačih festivalih, je član oglaševalskega razsodišča. Poleg tega je tudi specialist na področju snovanja glasbenih sporočil in opreme za potrebe promocijskih akcij.

Njegov alter ego se od nekdaj ukvarja s komponiranjem, aranžiranjem in izvajanjem pop/rock/jazz glasbe in filmske ter scenske glasbe. Je član glasbene zasedbe Panda.

Betka Bouha Strokovnjakinja za odnose z javnostmi
in direktorica projektov
Betka Bouha

Betka Bouha Ka si ti ja nor?!

» betka.bouha@formitas.si

Betka je prišla na Formitas po večletnem delu v uredništvu informativnega programa POP TV. S kopico izkušenj z različnih področij, predvsem pa kot vedno, z velikim entuziazmom, se je vrgla v PR-ovske vode in splavala. Njen plavalni slog je prepričal sodelavce in naročnike, zato je postala vodja PR oddelka. Sledili so izzivi vodenja projektov. Njena strokovna podkovanost in izkušenost sta jo vodili tudi v organizacijski odbor za nagrado Prizma, programski odbor SKOJ itd.

Čeprav že več kot desetletje živi v prestolnici, je še vedno zaprisežena Laščanka in kot takšna je seveda poznavalka dobrega piva. Sicer se počuti doma »povsod po svetu«, saj enako uživa, ko srka črni čaj v Egiptu ali mate v Buenos Airesu, v La Pazu pa se ne brani čaja iz listov koke (seveda za zdravljenje višinske bolezni!). Ko za popotniške čajanke ni časa, išče nadomestek v knjigah in filmih.

Blaž Ritmanič Izvedbeni oblikovalec Blaž Ritmanič

Blaž Ritmanič Boljše rešitve od te ni!

Začel je kot radovedni prostovoljec v oblikovalskem oddelku, vedno bolj pa se zanima za celotno kreativo. Na Formitas je prišel z namenom naučiti se čim več novega, si pridobiti izkušnje in narediti iz sebe dobrega kreativca, kar mu zaenkrat zelo dobro uspeva. Vsake naloge se loti s srcem, saj v delu uživa, obenem pa zna spraviti v smeh in dobro voljo vse sodelavce. Študenta komunikologije strast do advertisinga vedno žene naprej, zato rad sodeluje tudi na različnih festivalih.

Večino prostega časa preživi v družbi prijateljev v bližnjem pubu ali pa se sprošča doma ob glasbi, brez katere v življenju ne bi zdržal, saj sovraži tišino. Zanima ga fotografija in animacija. Še vedno si rad ogleda kakšno lutkovno predstavo in risanko. Njegove želje za prihodnost: postati kreativni direktor, DJ ter prepotovati Škotsko in Irsko.

» blaz.ritmanic@formitas.si

Bogdan Dumitrache Kreativni direktor interneta Bogdan Dumitrache

Bogdan Dumitrache Don't worry, I understand every 15th word you say...

» bogdan.dumitrache@formitas.si

Bogdan je v Slovenijo in na Formitas prišel leta 1998 iz Romunije, kjer je delal kot art direktor ter predavatelj na likovni akademiji. Sprva je nameraval ostati le nekaj mesecev, saj se je želel vrniti v domačo agencijo Grafiti BBDO. Kmalu pa mu je tukaj postalo tako všeč, da se je odločil ostati dlje in v Formitasu se je zaposlil kot oblikovalec. Čez nekaj časa je zaradi želje po novih izzivih in zanimanja za internet postal kreativni direktor interneta. Že leta 1999 je za to delo prejel tudi nagrado - zlato nagrado za Formitasovo spletno stran na SOF.

V mladih letih je bil Bogdan odličen športnik, saj je bil dve leti član romunske gimnastične reprezentance. Danes svoj prosti čas najraje prezivi na spletu ali pa ob branju knjig.

Branka Krušič Medijska planerka Branka Krušič

Branka Krušič Jooooj, kok fajn,...

» branka.krusic@formitas.si

Na Formitas je prišla leta 2003 in v veliki meri razbremenila Alešo. V medijskem oddelku se je bistro, komunikativno in iznajdljivo dekle dobro znašlo. Ker obožuje številke se študentka komunikologije vsak dan z veseljem loti posla, zna pa tudi spretno rešiti kakšen nepričakovan zaplet.

Obožuje ples in petje. Je članica Akademske folklorne skupine France Marolt. Rada hodi v hribe, kolesari, potuje, spoznava nove ljudi in stvari, rada bere in rešuje križanke.

Darinka S. VrhovecKomunikacijska strateginja Darinka S. Vrhovec

Darinka S. Vrhovec Lorem ipsum?

» darinka.vrhovec@formitas.si

Svoje delovne izkušnje je začela pridobivati med študijem trženja na Ekonomski fakulteti, njena prva redna zaposlitev pa je bila v oddelku raziskav na Kanalu A. Ker jo je delo medijskega planerja izredno zanimalo, je kmalu prestopila na agencijsko stran, kjer je nekaj let delala z enim izmed največjih oglaševalcev na slovenskem medijskem trgu. V letu 2006 jo je formitasova ekipa prepričala, da jo tukaj čakajo novi izzivi in prijazen kolektiv. Sprejela je delo vodje medijskega oddelka, spogleduje pa se tudi z vodenjem projektov. Magistrski študij pa je trenutno na drugem tiru...

Če vsaj enkrat letno ne odpotuje v novo okolje, ji nekaj manjka. Predvsem na potovanjih porabi ogromne količine foto filmov. Skočila je tudi že iz letala - k sreči s padalom - in srečno pristala. Igra klavir, težko se upre nakupu knjig in namiznih iger ter občasno sestavi vsaj 1000-delno sestavljanko. Njeno največje sonce pa je njen mali sinček, zato velikokrat gradi gradove do oblakov.

Denis VirsekAccount Denis Virsek

Denis Virsek Lorem ipsum?

» denis.virsek@formitas.si

Denis Viršek je član Formitasa od julija 2006, kjer dela kot asistent na področju odnosov z javnostmi. Po izobrazbi je profesor slovenščine in diplomirani filozof, zdaj pa nabira nova ekonomska znanja na Zavodu IRC, kjer obiskuje višjo komercialno šolo.

Že med prvim študijem, ki ga je končal leta 2004, je opravljal najrazličnejša dela od skladiščnika pa do višinskega delavca, se ukvarjal s prodajo, nekaj časa je opravljal redaktorsko in novinarsko delo pri časopisu Delo, večinoma pa si je nabiral izkušnje na področju izobraževanja in več let delal po različnih izobraževalnih centrih in srednjih šolah.

V prostem času se je od zgodnjih najstniških let navduševal nad gorami, in tako se je več kot deset let intenzivno ukvarjal z alpinizmom in vsak prosti trenutek izkoristil za plezanje. Že med študijem si je ustvaril družino, cepine in dereze so postopno zamenjali telefon in računalniška tipkovnica, še vedno pa z užitkom odigra partijo squasha ali drvi na smučeh po zasneženih pobočjih. Danes išče nove, drugačne izzive in dogodivščine v poklicnem življenju.

Eva BarboričOblikovalka Eva Barborič

Eva Barborič A naredim ene par verzij... al kaj?!

» eva.barboric@formitas.si

Kreativnost. Iznajdljivost. Analitičnost. Natančnost. Vztrajnost. Učinkovitost. To so osebnostne lastnosti mlade oblikovalke, diplomantke ljubljanske Akademije za likovno umetnost, ki ima v svojem portfelju že veliko uspešnih projektov: od oblikovanja zmeljevida, grafične opreme predstavitvenega filma, platnic, plakatov, gledaliških listov do številnih CGPjev. Za vsak projekt vedno najde najboljšo rešitev. Natančnost in perfekcionizem jo pogosto prisilita v to, da na Formitasu dela tudi v poznih večernih urah.

V veliko veselje so ji potovanja. V mladosti se je učila igranja na kitaro in klavir. Obožuje branje knjig, fotografijo, rada smuča in plava. Je ljubiteljica živali, narave in vsega lepega.

Janez TronteljCopywriter Janez Trontelj

Janez Trontelj Civilna nepokorščina!

» janez.trontelj@formitas.si

Izkušnje si je najprej nabiral pri konkurenci, kjer je uspešno krmaril med kreativnim oddelkom, produkcijo ter organizacijo. V Formitasu se je zelo hitro izkazal kot iskriv kreativec, ki zna pogledati onkraj predvidljivega. Že od pamtiveka je navdušen sukalec risal, sicer pa dolgoletni član improvizacijskega gledališča in kar dvakrat tudi član zmagovalne ekipe Impro lige v sezonah 2002/03 in 2004/05. Tovrstne izkušnje mu govorijo v prid, ko se od njega pričakuje hitra reakcija. Nevedoč zakaj, je vpisal politologijo in jo sčasoma dejansko vzljubil, kar je nadgradil z izjemnim zanimanjem za mednarodno in domačo politiko pa tudi za zgodovino. Kot zagovornik interdisciplinarnosti, s katero je povezana tudi njegova zvedavost, pa se počuti blazno udobno na Formitasu, katerega član je od junija 2006.

Poleg različnih športov se je svoj čas resno ukvarjal s potapljanjem in borilnimi veščinami, nakar se je precej naveličal institucionaliziranega gibanja ter se posvetil še kulturni plati bivanja. Nekje v času je močno vzljubil sedmo umetnost in posledično posnel nekaj kratkih filmov ter videospotov.

Jože Randl Finančni direktor Jože Randl

Jože Randl Kako kaj gospodična?

» joze.randl@formitas.si

Diplomirani ekonomist je v življenju sodeloval v številnih društvih, združenjih in nabral precej delovnih izkušenj. Vrsto let je bil vodja proizvodnje lepilnih trakov, kadrovski direktor, član takratnega kolegijskega poslovodnega organa, aktiven je bil tudi v lokalni krajevni skupnosti. Na Formitasu skrbi za finance.

Veselijo ga podobne reči kot večino ljudi, torej hoja, knjige, križanke in igranje z navihano vnučko. Že od nekdaj pa se navdušuje tudi za smučanje in deskanje na vodi. Z deskanjem se je začel ukvarjati že sredi 70ih letih, ko se je deskalo še na doma izdelanih deskah. Tudi njegova prva je bila takšna.

Klavdija ŽabotMedijska planerka Klavdija Žabot

Klavdija Žabot Katastrofa....

» klavdija.zabot@formitas.si

Nepogrešljivi člen medijskega oddelka na Formitasu. Pred časom je sicer ugotovila, da ob celodnevnem delu ne ostane veliko časa za študij, zato se nam pridruži le nekajkrat na teden, a takrat toliko bolj intenzivno. Hitro, iznajdljivo, duhovito in zelo nabrito dekle, ki ji številke niso uganka.

Absolventka nemščine in sociologije. Zaljubljena je v ples in glasbo. Od leta 2000 je članica Akademske folklorne skupine France Marolt. Tudi v domačem Razkrižju sta folklora in petje njeni glavni zaposlitvi. Časa za klepet in dobro kavico ni nikoli preveč.

Lenart RudelVodja interneta Lenart Rudel

Lenart Rudel Študiram kako bi se dalo to rešit...

» lenart.rudel@formitas.si

Še ne dolgo nazaj eden mlajših Formitasovcev, ki pa ima že bogate izkušnje z delom na svojem področju. Redno se je udeleževal tekmovanj za mlade raziskovalce, leta 1999 sta s sošolcem ustanovila skupino Evolution team, ki se je ukvarjala s postavljanjem domačih strani in z ostalimi računalniškimi storitvami. Na akademiji za multimedije pripravlja diplomo in se že veseli naziva multimedijskega inženirja.

Poleg računalništva Lenarta zanimajo tudi mnoge druge dejavnosti. Več kot 8 let je igral odbojko, kjer je s svojim klubom dosegal lepe uspehe. Že od malih nog je tudi član prostovoljnega gasilskega društva. Rad kolesari, se sprehaja, največ pa mu pomeni dobra družba.

Maja ŠantlOdnosi z javnostmi Maja Šantl

Maja Šantl A dej no...

» maja.santl@formitas.si

Leta 2003 je končala študij prevajanja angleščine in nemščine, pravljeno ima tudi CBS šolo za tuje jezike. Predavala je po različnih slovenskih podjetjih in organizacijah, kot študentka pa je delala tudi v Sektorju za prevajanje SVEZ. Na Formitas je precej po naključju prišla leta 2002. Ima veliko znanja na področju odnosov z javnostmi, vodi projekte in intenzivno sodeluje pri snovanju in izvedbi izobraževalnih projektov v sklopu projekta GCF.

Rada ima sonce in sončne ljudi. Rada preseneti z drobnimi pozornostmi. Potovanja so sprostitev za njeno dušo (ne pa nujno tudi za telo). Dokler so ji dovoljevala kolena, je bila njena velika ljubezen karate. Sedaj kompenzira s pilatesom, duši pa privošči dobro knjigo. Uživa v okušanju ter kuhi novih jedi in vin, med drugim bi rada opravila tudi tečaj za sommelierja.

Marko PopovičIzvedbeni oblikovalec Marko Popovič

Marko Popovič A 'ma kdo kakšno šalco za pomit?

» marko.popovic@formitas.si

Marko se je z delom v Formitasu prvič spoprijel že leta 1991. Delo izvedbenega oblikovalca je vestno opravljal 4 leta, potem pa se je nove izzive odpravil iskat drugam. Med več kot pet let trajajočo odsotnostjo s Formitasa je delovne izkušnje zbiral v tiskarni Mat Format, v agenciji Imelda 8000 in s samostojnim delom na posameznih projektih, vzporedno pa še v galerijah Škuc in Visconti Arte. Pri svojem delu je natančen in do projektov pristopa analitično, zato se lahko nanj zanesemo. Redno se izpopolnjuje na področju novih računalniških tehnologij, digitalne priprave za tisk, repro in tiskarskih postopkov. Poleg tega se ukvarja tudi z zgodovino in razvojem grafičnega oblikovanja ter tipografije.

Zanimajo ga glasba, antične kulture, etimologija, kulinarika in enologija. Svoje čase pa je bil tudi eden priljubljenih DJ-jev v ljubljanskem klubu K4.

Matija OšlakCopywriter Matija Ošlak

Matija Ošlak To se men zdi super...

» matija.oslak@formitas.si

Rojen 1975. leta Gospodovega v deželi Koroški. Pridno raste, hodi redno v malo in veliko šolo, dokler po dvanajstih letih ne dobi v roke stisnjen papir z imenom "Matura". Spakira in se poda na Dunaj izučit za komunikološkega specialista. Vmes služi kruh kot telefonist, govorec, novinar za televizijo in časopis, režijski asistent, igralec, muzejski vodič in oficir vesoljske ladje Enterpreisove. Po osmih letih dobi masterbrief za komunikologa in se potlej vrne na slovenski teritorij. Odtlej pili in piše reklamne ideje za razne propagandne hiše sprva na Kranjskem, potlej na Štajerskem. 2004. leta Gospodovega najde mir in harmonijo v Ljubljani pri Formitasovih.

Življenje mu je na pot postavilo več zanimivosti, nekaterim je pripravljen posvetiti prosti čas: filmu, režiji, modernim komunikacijskim tehnologijam, starim avtomobilom...

Mitja BrandtIzvedbeni oblikovalec Mitja Brandt

Mitja Brandt Posluš ta stari!

» mitja.brandt@formitas.si

Dinamičen, komunikativni in kreativni izvedbeni oblikovalec, ki mu timsko delo zelo ustreza. Že pred Formitasom si je nabiral delovne izkušnje v drugih agencijah in sodeloval pri nagrajevanih idejah. Nikoli mu ne zmanjka želje po izobraževanju in izpopolnjevanju znanja.

Je ljubitelj deskanja na snegu, rolanja, golfa, pa tudi računalništva, risanja in fotografije. Vendar mu za to pogosto primanjkuje časa, saj je v letu 2005 postal srečni očka.

Mitja TuškejStrateški menedžer Mitja Tuškej

Mitja Tuškej Halooooooo?!

» mitja.tuskej@formitas.si

Mitjo je najprej neslo v kreativne vode, tako je bil v svojih dvajsetih eden od pogosto objavljanih pesnikov v Mladininih Mladih poteh. Sledil je preobrat in kmalu je v nekdanji Emoni postal direktor službe za plane in analize, kar je vključevalo izziv razvoja informacijskega sistema. Kmalu je spet postavil vse na glavo in se srečal z oglaševanjem. Strategija uspešne blagovne znamke Hortus, ki je že v prvem letu iz nič prevzela 10 odstotkov trga, je nastala v sodelovanju s Formitasom. Uspešna zgodba je Mitjo navdušila in ponovno so ga zamikale drugačne vode. Zato je vlogo naročnika obesil na klin in postal ena ključnih oseb v Formitasu. Osredotočil se je na strategije, analize, raziskave in vodenje projektov. Tako mu je končno uspelo združiti svojo analitično lucidnost, sistematičnost in marketinško znanje s kreativnimi tokovi.

Svoje čase je bil Mitja predan tabornik, danes pa v naravi uživa v družbi svoje družine. Pesmi ne piše več, zato pa toliko bolj strastno bere tako poezijo kot prozo.

Mojca RandlDirektorica Mojca Randl

Mojca Randl Kak fajn...

» mojca.randl@formitas.si

V študentskih letih si je v prireditvenem oddelku Cankarjevega doma pridobila dragocene izkušnje o obvladovanju velike organizacije. Pomagala je pri pripravi video bienala, sodelovala z eno takratnih produkcijskih hiš ter se kalila pri snemanju celovečernega filma, kar ji je odprlo vrata v svet video produkcije. Naslednji korak je bila lastna agencija. Nastal je Formitas. V letih 1994 in 1995 je kot direktorica festivala začela uspešno zgodbo Zlatega bobna in si prislužila nominacijo za Slovenko leta. Do leta 2005 je bila članica organizacijskega odbora SOF, aktivno je sodelovala pri postavljanju temeljev SOZ. Leta 1997 je bila ena ključnih pobudnic in soustanoviteljic Media poola.

Mojco zelo privlačijo stare civilizacije in njihova umetnost. Knjige jo spremljajo na vsakem koraku, rada pa zaide tudi v starinarnice, kjer se prepusti domišljijskim podobam iz zgodovine. Zadnje leto jo lahko srečate tudi kot vaditeljico pilatesa.

Nedelko CocejOblikovalec Nedelko Cocej

Nedelko Cocej Kaj bomo posneli kaki film danes?

» nedelko.cocej@formitas.si

Kot prvi študent je leta 2003 diplomiral na univerzitetnem študiju grafične tehnologije na Univerzi v Ljubljani. Vzporedno se je uril na Akademiji upodabljajočih umetnosti v Muenchnu, kjer je študiral slikarstvo. Pripravil je več odmevnih razstav doma in v tujini in prejel nekaj nagrad s tehnološko-umetniškega področja. Spopada se z oblikovalskimi izzivi korporativnega oblikovanja, njegova strast pa je raziskovanje sistemov, interdisciplinarnosti znanstvenih disciplin in priložnosti, ki jih prinašajo novi mediji. Je soavtor prvega slovenskega video bloga DNA Production. Formitasovcem se je pridružil leta 2004.

Protiutež intelektualnim naporom in delu najde v športu. Intenzivno se ukvarja predvsem s tekom in plavanjem, navdušujejo pa ga tudi sezonski športi, kot so kiteboarding, smučanje, potapljanje in hoja v hribe.

Nina StipaničIzvedbena oblikovalka Nina Stipanič

Nina Stipanič Mah, Grosuplje ni mesto, je vas...

» nina.stipanic@formitas.si

Ninina oblikovalska žilica se je začela razvijati leta 1996. Takrat je pomagala pri postavljanju spletnih strani, kjer se je prvič srečala z grafičnimi programi. Sodelovala je pri projektih kot sta MEPA in Svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici. Kasneje je dve leti delala kot grafična oblikovalka v majhnem podjetju.

Kmalu je na svet privekalo dete in materinstvo ji je popolnoma spremenilo življenje. Mlada mamica je naslednjo službo našla v topli Formitasovi družini. Med njene najljubše hobije tako sodi hčerka Nastja in psička Misti.

Nuša MikličFinančna operativa in plačilni promet Nuša Miklič

Nuša Miklič A lahko pridete k men računalnik pogledat, nujno je.

» nusa.miklic@formitas.si

Ana Baucar Miklič, od nekdaj Nuša, je končala šentviško gimnazijo in Srednjo gostinsko šolo. Na Pedagoški fakulteti je študirala nemščino in likovni, opravljen ima strokovni bančni izpit, za sabo pa že 15 let dela v banki. Izkušnje in šola za računovostvo v malih podjetjih sta jo leta 2005 pripeljala v Formitasov računovodski oddelek.

Je večna optimistka, rada ima življenje in družbo. Rada je v bližini otrok, še posebej svojih dveh hčera. Življenje si olepšuje z raznimi hobiji: slikanjem, radiostezijo, numerologijo, astrologijo, druženjem v delavnicah, delanjem ikeban, šopkov in z urejanjem vrta.

Peter DošenDirektor projektov Peter Došen

Peter Došen Ja mislim, da smo zmagali, znaš!

» peter.dosen@formitas.si

Zanimajo ga interdisciplinarna področja dela, zato je že v času študija pridobival raznovrstne delovne izkušnje, na primer v Agenciji za plačilni promet, v podjetju Danfoss in v zunanjepolitični redakciji RTV Slovenija. Na Formitas je prišel februarja 2002 in se najprej prekalil v medijskem oddelku. Danes mu to znanje koristi pri premišljenem vodenju projektov in snovanju strategij.

V njegovem naglasu vsak zazna narečje rodnega belokranjskega kraja. Domača Kolpa, oz. Kupa, ga vedno sprosti in rad lebdi na njeni gladini.

Peter ŠeremetOblikovalec Peter Šeremet

Peter Šeremet Kapa me greje v glavo

» peter.seremet@formitas.si

Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

Dolor sit amet!

Rinalda KlemenčičDirektorica mednarodnih projektov Rinalda Klemenčič

Rinalda Klemenčič Dejmo... brzina!!!

» rinalda.klemencic@formitas.si

Delovne izkušnje in znanja je zbirala na različnih delovnih praksah, za svojo prvo redno zaposlitev si je izbrala vodenje marketinga v avtomobilskem podjetju. Mikala jo je selitev iz rodne Nove Gorice v Ljubljano. Po natančni analizi slovenskih marketinških agencij se je odločila za Formitas. Začela je kot asistentka vodje projektov, se prebijala skozi vodjo do direktorice projektov. Od leta 2001 je direktorica mednarodnih projektov. Ker se zaveda, da se marketinška stroka hitro razvija in dopolnjuje, se je odločila svoje dodiplomsko znanje nadgraditi na magistrskem študiju. Svoje znanje pa razen v Formitasu že šest let kot asistentka pri predmetu tržno komuniciranje deli še s študenti Ekonomske fakultete.

Trenutno se veseli še enega pomembnega dogodka v življenju, zato bo službeno v polni meri dosegljiva spet leta 2007.

Srđan ProdanovićSpletni razvijalec / Oblikovalec Srđan Prodanović

Srđan Prodanović V prostem času delam salte..

» srdjan.prodanovic@formitas.si

Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

Dolor sit amet!

Simona PirihMednarodni projekti Simona Pirih

Simona Pirih Danes ne morem. Mam plesne.

» simona.pirih@formitas.si

Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

Dolor sit amet!

Špela LokovšekMednarodni projekti Špela Lokovšek

Špela Lokovšek Šta se mora, nije teško!

» spela.lokovsek@formitas.si

Še kot študentka je v Formitasu začela z administrativnimi deli. Kasneje se je iz tajništva preselila v računovodski oddelek, kjer se je eno leto ukvarjala s finančnimi posli. Sledilo je obdobje dela v internetnem oddelku, kjer je urejala spletne strani, kasneje pa je postala Formitasova copywriterka. Spomladi leta 2003 se je odločila za delo v oddelku, ki sodeluje izključno z mednarodnimi klienti, kjer opravlja delo vodje projektov. Preden je postala Formitasovka, je svoje izkušnje nabirala s telefonskim in terenskim anketiranjem, s priložnostnim administrativnim delom in občasno s prevajanjem.

Njene strasti so potovanja, potapljanje, ples in tuji jeziki. Po zaključku aktivne tekmovalne kariere v stepu je postala sodnica za show plese. Poleg tega ima tudi mednarodno licenco za izračun rezultatov na plesnih tekmovanjih.

Tanja DrašlerPoslovna sekretarka Tanja Drašler

Tanja Drašler Formitas, prosim?

» tanja.drasler@formitas.si

Spomladi leta 2000 je Tanja postala prvi glas Formitasa. Prvi glas, ko zavrtite Formitasovo telefonsko številko in prvi glas ko je govora o petju. Zelo priljubljena je njena kava, ki ob sivih jutrih razjasni marsikateri kisel obraz. Recept ostaja hišna skrivnost. Posebne pozornosti in omamne kave je na svoj rojstni dan deležen vsak Formitasovec.

V osnovni šoli se je začela ukvarjati s folkloro. Ta je ostala njena strast vse do danes, saj še vedno aktivno pleše in poje v Akademski folklorni skupini France Marolt, kjer je tudi članica strokovnega odbora. V domačem kraju skrbi za mlade upe folklore. Od leta 1999 je članica ženske vokalne skupine Katice.

Tomaž CörCopywriter Tomaž Cör

Tomaž Cör Sorry, ne morem zdele... mi je lih SPAR uletu!

» tomaz.coer@formitas.si

Je žirafa, ki pozorno opazuje svet. Rojen v kraju, kjer si preteklost in prihodnost gradita avtocesto. Odraščal je v očesu kure in si tam izostril vid. Z veliko žlico zajel pogum, uspešno opravil maturo ter odhitel v svet. Pravzaprav v Ljubljano. Se začasno zresnil, študiral politologijo in ljudem nakladal: bla, bla, bla … dokler ga v Formitasu niso opazili.

Večen optimist, zmeraj nasmejan in dobre volje. Uživa v glasbi in odštekanih ljudeh. Že nekaj let ponosni član vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile. Tenor, ki ob dobrih dneh doseže C3, ob slabih pa lahko oponaša Titanic.

Valerija KrižnikOrganizatorka produkcije Valerija Križnik

Valerija Križnik Vse se da.

» valerija.kriznik@formitas.si

Formitasovci smo Valerijine odlične organizacijske sposobnosti prvič spoznali marca leta 2002. Da je iznajdljiva in sposobna za organizacijo se je izkazalo že v njenih študentskih letih, ko je prek študentskega servisa pogosto pomagala pri organizaciji koncertov. V Formitasu opravlja delo vodje produkcije, kar pomeni, da se brez nje ne zgodi skoraj nič. Tiskarje, vrste papirja ali dobavitelje zna našteti tudi sredi noči.

Valerijo v zadnjem času zanima predvsem ezoterika. Rada se potaplja in ljubi potovanja. Najbolj jo razveseljujejo obiski prijateljice Haniel.

Vesna Zavrnik PulevićDirektorica interneta Vesna Zavrnik Pulević

Vesna Zavrnik Pulević Kok je cool!

» vesna.zavrnik@formitas.si

Formitasovcem se je pridružila decembra leta 2000. V vode odnosov z javnostmi je zajadrala že med študijem politologije na Fakulteti za družbene vede. Po praksi, ki jo je opravljala v Sektorju za odnose s tujimi javnostmi na Uradu vlade za informiranje je še tri leta delala v oddelku za kliping. Na Formitasu je prevzela vodenje oddelka za odnose z javnostmi in razvijajočega se internet oddelka. Oba oddelka sta postala uspešni samostojni enoti znotraj Formitasa. Danes opravlja delo direktorice interneta obenem pa vodi tudi projekte s področja odnosov z javnostmi.

Svoj prosti čas najraje preživlja v družinskem krogu. Ta se bo kmalu povečal še za enega člana, tako da jo na Formitasu pričakujemo spet leta 2007. Sicer je navdušena in izkušena potapljačica, članica in funkcionarka potapljaškega društva Neptun ter soorganizatorka državnih prvenstev v podvodni fotografiji.