Agencija
Storitve
Galerija

Formitas BBDO

Agencija za integrirane komunikacije

Member of BBDO worldwide


the work! the work! the work!

Člen globalne mreže BBDO

Vključenost v mrežo BBDO pomeni za Formitas in njegove naročnike veliko prednost, saj je to globalna baza kontaktov, nasvetov, izkušenj in naročnikov. Dodatno se je Formitas okrepil, ko se je združil z agencijami ostalih držav bivše Jugoslavije v mrežo BBDO Adriatic.

Globalna mreža BBDO je bila trikrat imenovana za najbolj kreativno agencijo, newyorški župan pa je ob imenovanju mreže BBDO za globalno agencijo leta 2005, temu v čast določil 10. januar 2006 za BBDO dan.

286 agencij in 17.000 zaposlenih tvori tretjo največjo globalno oglaševalsko mrežo na svetu. Leta 1997 se je po več kot 10 letih delovanja z njo povezal tudi Formitas. Z vključitvijo smo sprejeli BBDOjevo filozofijo »The work, the work, the work.« Zakaj toliko dela? Ker kreativnost sama po sebi ni dovolj. Zato Formitasovci vsak dan našo kreativnost dograjujemo s trdim delom. Člani mreže BBDO si že vrsto let izmenjujemo znanja in izkušnje na BBDO University.

BBDO Adriatic

Formitasovci smo znotraj svetovne mreže BBDO skupaj z agencijami iz ostalih držav na področju balkanskega polotoka vzpostavili še tesnejšo povezavo – BBDO Adriatic. Tesno sodelovanje nam omogoča, da naročnikom zagotavljamo enoten nastop njihovih blagovnih znamk v vseh državah regije, kar je zelo pomembno za podjetja s področja bivše Jugoslavije, ki so svoje poslovanje razširila tudi izven meja svojih republik. V mrežo so poleg Formitasa vključeni še BBDO Hrvaška, BBDO Bosna in Hercegovina, Ovation BBDO Yugoslavia ter Ovation BBDO Makedonija.